Konmari kirjat

Arjen kaaos kuriin Konmari-metodilla

Haluatko saada elämäsi hallinnan paremmaksi, jolloin jää enemmän aikaa nautiskeluun?

Tuntuuko sinusta usein siltä, että ahdistut omassa kodissasi? Joka paikassa lojuu tavaraa, jolla ei ole selkeää omaa paikkaa? Kun astut eteisestä sisään, niin vastassa on sekainen eteisen pöytä. Avaimet ovat aina hukassa ja samoin kännykkä hukkuu tavarapaljouteen. Vaatekaapit ovat täynnä vaatteita, joista käytössä on vain murto-osa. Haluaisitko ympärillesi tilaa?

Ihailetko siistejä koteja, jossa pöydät ja hyllyt eivät notku tavaroista? Oletko unelmoinut vaatekaapista, joka on upea ja jonka kaikki vaatteet sopivat sinulle? Haluaisitko vaatekaapin, jonka vaatteet ovat siististi viikattu sekä järjestetty väreittäin, jolloin päivän asuvalinta on helppoa?

Näihin ongelmiin ei ole vastauksena uuden säilytyskalusteen ostaminen. Ratkaisu on haettava ongelmasta itsestään.

-aloittaminen aina vaikeaa ja koko kodin siivoaminen kerralla kuntoon tuntuu mahdottomalta urakalta

-et tiedä edes mistä aloittaisit kodin järjestämisen

– kirjan lukemalla saat oikeat ajatukset päähän ja pääset helpommin alkuun

Siivoa kotisi Konmarin avulla ja huomaat nopeasti parantuneen elämänlaadun.

Japanilaisen Marie Kondon kehittämä Konmari–metodi on uskomattoman tehokas tapa järjestää koti kerralla kuntoon. Kirja ”Konmari – siivouksen elämänmullistava taika” neuvoo kohta kohdalta kuinka päästä eroon kaaoksesta. Kirjan avulla koko kodin siivous onnistuu kerralla ja vain tärkeimmät ja rakkaimmat tavarat säilytetään.

Konmari perustuu ajatteluun, että kun arkielämästä poistetaan systemaattisesti negatiiviset asiat, tulee enemmän tilaa positiivisille asioille. Kun koti on järjestyksessä ja ympärillä rakkaita asioita, vapautuu energiaa ja elämänlaatu parantuu.

3 suurta muutosta, jotka huomaat heti kun toteutat Marie Kondon oppeja kotonasi:

  1. Arkielämä helpottuu
  2. Vapaa-aikaa tulee enemmän
  3. Itsetunto vahvistuu

-paras kirja ensimmäistä kertaa aiheeseen tutustujalle on ensimmäinen konmari kirja

-pääset heti alkuun, kun tilaat heti ekirjan

-vai haluatko mieluummin äänikirjan, jota voit kuunnella vaikka siivotessasi tai matkalla töihin.

-tilaa nyt kirja netistä ja aloita muutos jo tänään

-saat kirjan halvemmalla ja nopeammin netistä

Siivouksen elämänmullistava taika / Marie Kondo 2015

Tämä supersuosioon noussut kulttiteos auttaa järjestämään kodin paikat kerralla kuntoon. Kirja on julkaistu jo yli 35 maassa ja Suomessa sitä on myyty lähes 60 000 kpl.

Kirjasta löytyy paljon vinkkejä ja lukuelämyksen lisäksi se tarjoaa lukijalleen oivaltamisen iloa. Se opastaa kädestä pitäen Marie Kondon kehittämän ajattelumallin, jonka mukaan turhan tavaran karsiminen vapauttaa energiaa. Kun koti on järjestetty kirjan oppien mukaan, tulee samalla järjestäneeksi oman mielensä ja menneisyytensä.

KonMari – Iloa säkenöivä järjestys / Marie Kondo 2017

Marie Kondon uudempi teos antaa uusia ja tarkempia ohjeita kodin järjestämiseen.

Ensimmäisen kirjan jälkeen monet lukijat ottivat yhteyttä Marie Kondoon ja janosivat lisätietoa konmarittamisesta. Tämä kirjaa antaa sitä sekä samalla myös paljon iloa lukijalleen.

Ohjeet on jaoteltu kategorioittain ja vaihe vaiheelta etenevät ohjeet kuvituksineen auttavat konmarittajia yhä parempiin tuloksiin.

Jos koit Marie Kondon ensimmäisen kirjan hyödyllisenä, niin tämän kirjan hankinta on ehdotonta! Tämä kirja on loistava hankinta kaikille, jotka haluavat yksityiskohtaiset ohjeet elämänsä järjestämiseen.

”Konmari-kirjan lukeminen oli minulle paras päätös ikinä. Toteutin kirjan oppeja ja nyt elämä on hektisessä lapsiperhearjessa paljon helpompaa, kun iltaisin kaikki aika ei kulu tavaroiden paikalleen laittamiseen. Nykyisin kun lapseni nukkuvat, voimme mieheni kanssa keskittyä yhdessä rentoutumiseen. Elämänlaatuni on todella parantunut!” Marika 29 v.

”Olin haaveillut kauan laihduttamisesta, mutta tuntui että siihen ei koskaan ole aikaa. Luettuani Konmari-kirjan sain selkeät avaimet siihen, miten otan kotini ja elämäni paremmin haltuun. Hankkiuduin eroon negatiivisista asioista ja ympäröin itseni tavaroilla joista pidän. Lisääntyneen vapaa-ajan myötä sain toteutettua myös pitkäaikaisen haaveeni terveellisemmästä elämästä. Nyt itsetuntoni on parempi kuin koskaan ja painan 13 kiloa vähemmän. En usko, että olisin onnistunut tässä ilman kirjan ohjeita.” Tiina 32 v.

”Marie Kondon ohjeilla sain itselleni unelmieni kodin, joista olin aiemmin vain haaveillut. Nyt kutsun mielelläni ystäviäni kotiini ja voimme viettää aikaa yhdessä kauniissa ympäristössä.” Kaisa 25 v.

Kun on selkeät ohjeet, on muutoksen tekeminen helppoa. Kannattaa tehdä kirjatilaus heti ja aloittaa uusi elämä.

Konmari – Työnilon löytämisen taika / Marie Kondo ja Scott Sonenshein 2020

Konmari-metodilla on laitettu kuntoon lukemattomia koteja ympäri maailmaa. Nyt Marie Kondo auttaa laittamaan asiat kuntoon myös työpaikalla.

Marie Kondon ja organisaatiopsykologi Scott Sonensheinin uusin teos käsittelee työpaikkoja ja antaa työkaluja siihen, miten työpaikka voi olla parempi. Kirjan tutkimustuloksien, tarinoiden ja ohjeiden avulla työpaikasta tulee miellyttävämpi ja motivoivampi. Kirja neuvoo miten:

  • voit olla tehokkaampi töissä
  • saat enemmän aikaiseksi
  • vähennät ylimääräistä kuormaa töissä ja työt rasittavat sinua vähemmän

-kun viihdyt töissäsi paremmin, sopeudut muutoksiin helpommin ja positiivisemmin. Ja muutoksiahan nykymaailman työelämässä riittää jatkuvasti

-pomosi myös huomaa paremman työtehon sekä sen että viihdyt töissäsi paremmin. Pääset nopeammin etenemään urallasi, koska olet tehokas työssäsi ja positiivinen uusia asioita kohtaan.

Kirjaesittely: Työnilon löytämisen taika

Mistä kirja kertoo ja miten se auttaa sinua työpaikallasi

Marie Kondo ja Scott Sonenshein: KonMari – Työnilon löytämisen taika

Alkuteos Joy at Work | Suomentanut Päivi Rekiaro

288 sivua

Saatavana painettuna kirjana (osta)

sähkökirjana (osta)

äänikirjana (osta)

P.S. Konmari metodit ovat aika radikaaleja ja niitä kaikkia ei tarvitse suoraan noudattaa. Ota kirjoista käyttöön parhaat mallit itsellesi, niin et heitä pois mitään mistä oikeasti pidät tai jonka luopumista voisit myöhemmin katua.

P.P.S. Konmarituksen jälkeen voit alkaa taas nauttia niistä tavaroista, jotka päätit säästää. Jatkossa tavarat kotona voivat tuoda sinulle iloa, kun ennen konmaritusta ne todennäköisesti tekivät sinut masentuneeksi.

P.P.P.S. Vähemmällä ostamisella säästät myös selvää rahaa, joten konmari-metodin aloittamisesta on myös selvää rahallista hyötyä!